GBB - Aktuelles
Über uns
Leistungen
Kooperationen
Events
Who's Who
Zusammenarbeit FHNW
Events Klassen&Ehemalige
Semesterabschluss 6c Jun2017
Semesterschlussessen 2c VZ Jun2017
Themenessen Italienischklasse_Mai2017
2016_Weihnachtsessen_1a_VZ
30Jahre HWV-Abschluss_Okt2016
2016-09-30 Klassentreff Abschlussjg 1976
Grillfest Kl.2C VZ 2016
Lasertag_4b_bb_Jun_2016
2015 Weihnachtsessen ehem. C-Klasse, BB
Klassenfeier_3A_VZ_2015
Messebummel_3c_TZ_Nov_2015
HWV Jg1980-Treffen_2015
Klassenevent 7b bb 7.Nov 2015
2015_Grillabend_8b_bb
2015_Grillfest 2b_VZ
FHNW Grümpeli 2015
HWV1973-76_8.5.2015
Weihnachtessen 7a bb 2014
Siegeressen Grümpeli 5b VZ, 2014
35 Jahre HWV-Abschluss
Grümpeli-Siegeressen 6c bb, 2014
Weihnachtsessen 5a bb, 2013
Weihnachtsessen 7a bb 2013
Klassentreffen 1B VZ 2013
Klassentreffen Abschluss-Jg 1987
Klassentreffen 3b bb, 2013
Weihnachtsessen 5.Semester VZ, 2012
Wiehnachtsässe 5a bb, 2012
Grümpeli-Esssen, 4C/VZ, 2012
Grill-Chill-Event 2B, VZ, 2012
Fondueplausch 5A BB 2012
Weihnachtsessen 3b/3c VZ 2011
Weihnachtsessen 5b VZ 2011
Klassenevent 4A BB 2011
Fussballturnier 2011
Klassenevent 3B VZ 2010
2010 - 10 years after
Diplom-Party 2010
Klassenevent 6AB BB 2010
Klassenevent 2A VZ 2009
Klassenevent 4A BB 2009
Semesteressen 3A VZ 2009
Weihnachtsessen 3C VZ 2008
Klassenevent 2A 2008
Grillfest 6B VZ 2008
Weihnachtsessen 3A VZ 2007
Weihnachtsessen 1B VZ 2007
Weihnachtsessen 1D VZ 2007
Event Archiv
Weiterbildungsangebote
Sponsoren
Links
Kontakt
     
 


Unsere Kulturusflug mit dr Klass im Oggtober nach Kopehage isch eso legendär gsi und het eso vyl Spass gmacht, dass e Fortsetzig drvo, no Vorort, e beschlosseni Sach gsi isch. Unseri "Letschti Reihe" het do dr Afang gmacht und d Idee fyr es gmeinsams Nachtässe mit Fondue Chinoise ins Läbe gruefe. Vyle Dangg an däre Stell ans OK fyr d Organisation vo däm Obe. Das isch, wie immer wenn vyl Lüt involviert sind, nid immer ganz eifach, well irgendöper immer irgend e Sonderwunsch uf Lager het. Drum isch es denn au sowyt kho, dass au Käsfondue und es Vegi-Fondue ufem Menuplan gstande isch.

Am besagte Zyschtig isch dr erschti Träffpunggt am halb Säggsi Zobe im Papa Joe's bym Barfi agsetzt gsi. Es paar Studänte sind diräggt nachem Unterricht in d'Bar gange, anderi händ sich no schäll dehai welle go früsch mache. Noch und noch isch denn eine nachem andere ydruddlet und het sich au no es Bierli oder e Dringg und es paar Nachos gnähmigt. Dernoch simer denn alli Zämme zum Restaurant "Caveau Bâle" in d Grienpfohlgass glofe, wo uns scho scheen deggti Tisch und die letschte Klassegspänli erwartet händ. Schnäll het sich jede sy Platz, meglichst noch bym negschte Fondue-Cacleau, gsicheret und sich mit sym Banggnochber arrangiert. Nachdäm denn au alli ihri Geträngg bstellt händ - d Wyy-Empfählig vom Huus isch übrigens vorzüglig gsi - simmer parat gsi fyr dr Feschtschmaus. Als erschte Gang het's e faine Salat gäh. Dernoch sind d Bouillon-Pfännli und d Bylage uftischt worde. D Vorfreud isch riesig gsi. Denn sind ändlig die sehnsüchtigst erwa tete Flaischplattene kho - Rind, Kalb und Poulet sind zur Uswahl gstande. Achtung, Fertig und Ynedungge. D Stimmig isch super gsi und vyli schlaui und wenigerschlaui Gspröch sind gfiehrt worde. Mir händs gnosse.  Pletzlig dr grossi Schregg - ES HET KAI FLAISCH MEH!!! Die Maischte sind zwar scho satt gsi, aber es het doch no es Grüppli vo Nimmersatte gäh, wo nonig gnueg kha händ. D Kuchi het reagiert und ihre Yserne Vorrot an Pouletflaisch usem Tiefkiehler gholt. Glügg kha, die no hungrige Müüler sind wyder zfriede gsi und händ no ihre letschte Gluscht könne stille. Zem Abschluss het's denn no dr Kaffi und s eint oder andere Verdauuigsschnäpsli geh. Die Erschte händ denn d Rundi langsam verlo und sind haimegange. Anderi widerum sind no gmietlig zämme hoggeblybe und hän sich no am rästligge Wy gmietlig doo. Es isch uf jede Fall e glungene und tolle Obe gsi und het, wie kennts au anderscht sy, Wyderholigspotenzial.

D Schrybere, Caroline
Dr Fotograaf, Daniel
S OK, Domenico & Patrick